Transport kufomash me veture

Transporti dhe riatdhesimi i të ndjerit

Telefononi në numrin +49(0)3676228131 dhe ekipi ynë i profesionistëve do t‘ju këshillojë se çfarë është procedura dhe se si më shpejt të bëhet transporti i kufomës së të ndjerit.

Pikellimi ka nje numer të automjete të specializuara të pajisura me pajisje ftohje dhe të gjitha kërkesat sanitare ndërkombëtare që janë në gadishmëri 24 orë për të shkuar në çdo pikë në Evropë për t’ju ndihmuar me transport të kufomës.

Nëse i afërmi juaj i ngushtë ka ndërruar jetë, në një vend në Evropë, Pikellimi do t’ju ndihmojë në përgatitjen, formësimin e dokumentacionit dhe transportin e kufomës (mbetjeve mortore) të të ndjerit për të kudo në atdhe (Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Luginën e Preshevës). Ne kemi një flotë të automjeteve të specializuara edhe për riatdhesimin e kufomave nga të gjitha pjesët e Evropës në çmime të përballueshme. Funeral agjenci Pikellimi transporton kufoma me një transport të veçantë nga vendet e mëposhtme evropiane:

Austri – Angli – Belgjikë – Gjermani – Greqi – Danimarkë – Spanjë – Itali – Maqedoni – Norvegji – Rumani – Finlandë – Francë – Holandë – Zvicër – Suedi

Ne do të transportojë trupin në destinacionin përfundimtar, pa tarifa të fshehura dhe komisionet!

Mbani në mend se shumë kompani që nuk janë të akredituara për shumicën e vendeve përpiqen të mashtrojnë me çmime të ulëta.

Ekipet tona do të kujdesen për gjithçka në vend, si dhe për të gjitha dokumentet administrative.

Ju vetëm duhet të na tregoni. Ne do të kujdesemi për gjithçka.

Në kohët e vështira, besoni agjencinë Pikellimi. Specialistët tanë me përvojë do t’ju ofrojnë mbështetjen dhe profesionalizmin që ju nevojitet. Na kontaktoni në +49(0)3676228131 dhe ne do të bëjmë çmos për të sjellë të afërmin tuaj pranë shtëpisë së tij. Agjencia Pikellimi simpatizon me ju në këtë moment tragjik të jetës.