Transport kufomash me Aeroplan

Riatdhesim Kufomash me transportin ajror

Në rast se afërm tuaj humbin jetën në një vend jashtë Evropës, ne në Pikellimi.gmbh po organizojmë dhe po kryejmë riatdhesimin, bartjen e kufomës/ve me transport ajrorë. Agjentët tanë kryejnë përgatitjen e mbetjeve në vend dhe përgaditje për dokumentet e nevojshme tek autoritetet kompetente.

Funeral – kompania Pikellimi transporton kufoma nga vendet e mëposhtme evropiane:

Austri – Angli – Belgjikë – Gjermani – Greqi – Danimarkë – Spanjë – Itali – Maqedoni – Norvegji – Rumani – Finlandë – Francë – Holandë – Zvicër – Suedi

Ne do të transportojë trupin në destinacionin përfundimtar, pa tarifa të fshehura dhe komisionet!