Merrni në kontakt

Ne e kuptojmë se marrja e vendimeve të shumta që vijnë në një kohë humbjeje të familjarit mund të jetë e vështirë. Ne ofrojmë mbështetjen tonë duke ju ofruar opsione që ju të konsideroni marrjen e masave të menjëhershme.

Personalisht: Ju lutemi na telefononi në numrin +49(0)1717450192 për të bërë organizim personal me ne si kompani serioze për shërbime funerali, të kujdesshëm dhe profesional.

Mënyra të tjera për të na kontaktuar

Räumstraße 22
Steinach, Deutschland

info@pikellimi.org
+49(0)3676228131

+49(0)3676228132

+49(0)1717450192 (24ore)

+436765545110 Österreich